Eddie Andresen

Eddie Andresen har virket som musiker, komponist og pedagog siden 1991 år. Han opptrer i forskjellige konstellasjoner fra solo-musiker til afrikanskinspirerte trommeband.

Eddie Andresen har virket som musiker, komponist og pedagog siden 1991 år. Han opptrer i forskjellige konstellasjoner fra solo-musiker til afrikanskinspirerte trommeband, ofte i egne prosjekt som han jevnlig turnerer med for bl.a. Rikskonsertene.

Konsertene hans har fått karakteristikker som banebrytende og nyskapende, noe som har resultert i bestillingsverk for bl.a. Maijazz, Norsk Kulturråd, Rikskonsertene, «Stavanger 2000», Europeisk Kulturhovedstad 2008, ONS (Internasjonal Oljefestival), Morovers (A. Bjerke), Lende-musicalen og Music in Ceramics.

Historiefortelling har alltid hatt en sentral plass i hans formidlig av musikk. Om det er barneforestillinger med folkeeventyr eller til å binde sammen trommeslåtter i en konsert.

Eddie Andresen har sin base i Sandnes og gjennom sitt eget ADIG studio har han stått bak ca. 17 utgivelser de siste årene

 

Eddie Andresen
Etablert/født: 
1991
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 30.01.2013 - 13:48
Oppdatert dato: 12.10.2018 - 12:31
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu