Eivind Jul Wibe Fiksdal

Eivind Jul Wibe Fiksdal (Eivind Jul) er en musiker, komponist og låtskriver, opprinnelig fra Stavanger, basert i Haugesund.

Han skriver mest på bestilling - og oftest film- og reklamemusikk. Har også hatt prosjekter som React FUME og MaryBand

Debuterte som soloartist, med singelen "Lille du" i 2017, men har tidligere gitt ut "Hjerta mitt banke for Avaldsnes" og "Marcus og meg" under navnet Eivind Jul.

Sammen med Karianne Arntzen laget Eivind Jul en norsk versjon av Coldplay`s Christmas Lights i 2017. Det norske navnet på sangen er "Julelys". Denne ble godkjent av Coldplay og gitt ut på Good Wibes Records i 2018. Våren 2019 fulgte han opp med singelen "Tidlig Morgen".

Eivind har sammen med Erlend Bjelland (tekst) gitt ut to låter med Sprettilettene. Dette er et showkonsept for barn utarbeidet på oppdrag fra Steen og Strøm.

Eivind er også en av to frontfigurer i partybandet Det Norske Festorkester.

I juli 2017 ga Eivind ut singelen "Sykkelyven" basert på et intervju om et sykkeltyveri med Hallgeir Mørch (intervjuet av Thor Magnar Thorsen) på Radio 102.

Deltar også på Moteslavene sitt album Herr Alfredsen, der han synger ledevokal på "Alle må leka", samt som korist på Ernst Eielsens utgivelser "Trenger ingen engel" og "This is not for me".

Spotify: 
Video: 
Eivind Jul Wibe Fiksdal
Etablert/født: 
1972
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 22.04.2016 - 05:56
Oppdatert dato: 03.05.2019 - 18:29
Sist endret av: EivindJul
Toggle menu