Gilberdal

Gilberdal foto: Ukjent/hentet fra bandets facebookside

GILBERDAL er en trio bestående av Øystein Gilje, Kjell Emil Berge og Tor Kjetil Espedal fra Rogaland. De byr på et variert repertoar, med vekt på egne norske låter.

GILBERDAL er en  trio bestående av tre musikalske menn som sammen og hver for seg har stått på en rekke ulike scener. Øystein Gilje fra Ålgård har jevnlige sangoppdrag og har blant annet vært med i Team Sigvart på TV2. Kjell Emil Berge fra Finnøy har lang fartstid som sanger i bryllup, begravelser og events, samt som korist på flere plateinnspillinger. Tor Kjetil Espedal fra Randaberg livnærer seg som pianolærer/musiker/kapellmester og har i senere tid også lansert seg selv som soloartist med rufsete popmusikk på kav Rogalandsk.

Nå slår de seg sammen og byr på et variert repertoar med egenskrevne sanger på norsk. Det er ærlig, sårt og vakkert, men samtidig litt rufsete i kantene. Dette er søndagsskolegutter som har blitt voksne og kjent at livet ofte skjenker oss like mange spørsmål som svar . Troen er i behold, men i sangene vil man fornemme en respekt for ulike menneskers bakgrunn og livssyn. Innimellom gjør også trioen låter av andre artister. 

Trioen vil være ypperlig for arrangementer der man ønsker et kulturelt innslag som gir rom for litt ettertanke; enten det er på puben, i kirka, samfunnshuset, i begravelse, bryllup, private selskap, firmafester og events. 

Trioen er fleksibel og kan stille med fullt band eller et par medmusikanter dersom det er muligheter for det. 

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Gilberdal
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 24.06.2019 - 14:23
Oppdatert dato: 02.05.2023 - 17:37
Sist endret av: Joar.Kvanvik
Toggle menu