Giuliana Bartolini

Giuliana Bartolini er en ung norsk-italiensk artist som kommer fra sommerbyen Skudeneshavn.

Musikk og sang har vært en stor del av hennes liv siden hun var liten, og var bestemt på å følge i sin fars fotspor,nemlig å bli musiker. Helt siden hun var rundt 14 år gammel,har hun hvert med i revyer der hun blant annet har sunget og prøvd seg på skuespill!

Men det var i en alder på 17 ting begynnte og skje for henne, hun var med i en rekke konkurranser, største for henne var Talent Haugaland hvor hun fikk en glimrende 2.plass! Ettersom årene gikk opptrådte hun mange plasser, som førte til at  forespørslene hopet seg opp.Blant annet ble hunn spurt om å varme opp for de norske tenorene Nordic Tenors.

Dette gav mersmak, mange nyttige erfaringer , og ikke minst nye kontakter:Til slutt spillte hun inn sin egenkomponerte låt ”The War” i Oslo med dyktige musikere! Fikk også æren av å spille inn låta ”Without you” som ble skrevet av selveste Birgitte Moe,fra 90 talls duoen Infinty!

Året 2011 da veldig mye sjedde, hun meldte seg på Se og Hørs Sommerstjerner, ble bedømt av juryen Ole Evenrud, Anine Stang ,Lena Midtveit. Hun kom blandt de 25 som gikk videre til  semifinalen.Den foregikk på Color Fantasy, og hun fikk en plass i finalen.Musikken hennes fikk god respons etter dette. Hun spilte  live på radio 102 og live på Sebyen tv når finalen var over.

Juni 2012 var hun warm up for ADMIRAL P , som var en god opplevelse å ta med på veien videre.

SoundCloud: 

giuliana-bartolini

Video: 
Kilder: 
Giuliana Bartolini
Etablert/født: 
1988
Aktive fra/til: 
2002
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 08.02.2014 - 13:11
Oppdatert dato: 11.07.2014 - 16:53
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu