Heidi Kvelvane

Heidi Kvelvane foto Drømmestipendet

Heidi Kvelvane er en saksofonist fra Sandnes.

Heidi begynte å spille klarinett i Lura skolekorps da hun var 8 år. I 13 årsalderen byttet hun  over til saksofon. Etter å ha spilt som solist under Rogalandsmesterskapet for korps, begynte øvingsgleden til Kvelvane å blomstre. 

I 2016 begynte Heidi på musikklinja ved Vågen vgs, hvor hun fikk stor musikalsk utfoldelse. Her vokste interessen for komponering og arrangering. Kvelvane har i flere år tatt solistklasser i Rogalandsmesterskapet.  

Heidi spilt my klassiske solostykker, samt var aktiv i SAUS (Sandnes- og Stavangers ungdomsstorband) og som vikar i bla. Orstad storband og Bjergsted jazzensemble. Hun begynte å ta timer under Tor Yttredal.  

Kvelvane begynte så å studere musikk og jazzsaksofon i Bergen. Gjennom studiene i Griegakadamiet , har Heidi stiftet bekjentskap med mange musikere , samt fått anledning til å komponere.  

Heidi har fått anledning til å spille med  profilerte jazzmusikere som Paal Nilsen- Love, Kristoffer Alberts, Jørgen Træen, Terje Isungset, Henrik Økland, og Nils Henrik Asheim

Video: 
Kilder: 
Heidi Kvelvane
Etablert/født: 
2000
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 04.03.2021 - 18:30
Oppdatert dato: 04.03.2021 - 18:30
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu