Herliga London

Her er hele Herliga London avfotografert i Djupadalen, totalt uvitende om det musikalske gjennombruddet som få dager senere var et faktum.

Herliga London fra Haugesund har spilt rask og fengende pop siden 22. juni, 2005.

Dvs, de har strengt tatt ikke spilt så mye siden da, men i det minste spilte Herliga London fra Haugesund rask og fengende pop onsdag 22. juni, 2005. Resultatet ble låten ”Djupadalen.”

Det var planlagt å spille mer, men så kom sommer og ferie og reising og sommerjobbing og sånn.

Men, herliga london! Til tross for lite øving, er ikke ambisjonsnivået senket. Tvert om håper Herliga London å i løpet av noen år etablere seg som et av Haugesunds aller mest berømte band. Sammen med Vamp, Månen og Haugesund Popensemble, ønsker Herliga London å sette byen, og dens dialekt-pop, på kartet.

Herliga London er forberedt på at veien mot toppen kan bli lang, og har allerede slått seg til ro med at man må ta ett steg, og en låt, av gangen. ”Djupadalen” markerer med andre ord bare starten på noe stort og spennende.

I og med at Herliga London (foreløpig) har spilt sammen bare én gang, er det ingen som vet sikkert hvem som spiller i bandet. Men 22. juni 2005 bidro, i alfabetisk rekkefølge,

Aril (trompet)
Bjørn Andreas (kor, klapping)
Helge (vokal)
Ivar (kor, klapping)
Odd Martin (stemme)
Paul Inge (gitar, kontrabass, trommer)
Øivind André (gitar)
Øyvind (keyboard, kor)

 

Herliga London
Etablert/født: 
2005
Aktive fra/til: 
2005
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 04.02.2014 - 13:41
Oppdatert dato: 02.10.2014 - 22:08
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu