Jakob Håkon Band

Stavangerbandet Jakob Håkon band ble startet i 2006, de spillte sin første konsert på Kongsgårds juleball samme år, og ble etter hvert en live-favoritt i byen.

Jakob Håkon Bands historie strekker seg tilbake til høsten 2006. En håpefull Jakob Håkon Larsen forslo for sine nærmeste kompiser at de skulle starte et band, med Stavangerrockens stolte tradisjoner som fundament og inspirasjonskilde. Jakob tok saken i egne hender, og ville bevise at rock er best på Stavanger-dialekt.

Seks år senere har mye skjedd, og Jakob Håkon Band har beveget seg opp på noen av Norges største rockescener. Grunnlaget er fortsatt store mengder energi, personlige tekster og følelsesladd bruk av egen dialekt. Bandet uttaler at Stavangerrockens stolte tradisjoner er deres viktigste inspirasjonskilde.

Jakob Håkon Band har delt scene med navn som John Olav Nilsen og Gjengen, September When og Skambankt. Sommeren 2011 spilte bandet på Hovefestivalen og på Rått og Råde i Stavanger. I samme periode kom singlene Denne byen har et navn og Dama fra østkanten.

Spotify: 
Video: 
Jakob Håkon Band
Aktive fra/til: 
2006
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 28.11.2012 - 11:27
Oppdatert dato: 27.03.2014 - 11:08
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu