Johnny Hootrock

Psycho-Garage-A-Billy & Go-Go fra Austin, Texas og Norge.Trioen er frontet av Clem Hoot, en eksil-haugesunder.

I 2007 startet Clem Hoot (Ove Fiskaaen), tidligere kjent fra Haugesundbandet Im Nebel  og Flametrick Subs,Johnny Hootrock med typisk Rockabilly line-up og stand-up nutcase Johnny Cat på trommer, samt hardhendte Mysterio Rock på kontrabass. Sammen har de fortsatt i det grisete ukristelige Flametrick-sporet, men mishandlet mer Rockabilly og krydret med horror, mexicana, country, garage, surf og Texas´ beste Burlesque og Go-Go dansere på scenen.Da ofte  Go-Go danser Andrea Von Frankenstein som og er kjent Burlesque-danser i Texas.

Trommis Johnny Cat er i tillegg til Clem vokalist, og har tidligere spillt for Rock´n´Roll-legendene Bo Diddley og The Coasters (Down In Mexico), samt velkjente band som Krayolas (San Antonio) Ezra Charles (Houston) Groovy Ghoulies (Hollywood CA) og ikke minst da Flametrick Subs, mens Mysterio Rock har fortid i div skumle rock´n´roll-band som The Ghost Storys, Phantom Rockers, For Goodness Sake.

Bandet er stadig på turné i sør-vest Texas . I 2014 opptrådte de for første gang til Norge, der de holdt konserter i felleskap med Helldorado.

Spotify: 
Video: 
Johnny Hootrock
Etablert/født: 
2007
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 28.07.2015 - 19:34
Oppdatert dato: 10.01.2017 - 17:27
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Johnny Hootrock

Dead-Cute Girl

2014
Toggle menu