Juice

Juice Foto: Fredrik Revfvem

Juice var et kraftpop/punk band som ble ledet av Togga Gundersen.

Med Juice platedebuterte Togga Gundersen med eget band. Han hadde tidligere spilt gitar på andre gruppers utgivelser. Musikalsk sett bevegde Juice seg fra det melodiske og relativt snille, til det bråkete og kaotiske.

Togga var stor fan av Beatles, men mente selv at han ikke hørte så mye av dem i Juice-låtene. Enkelte mennesker var derimot av en annen oppfatning. Gundersen på sin side beskrev plata «Appelsine» som en saftig sak full av velsmakende ingredienser, fra både pop, punk og grunge. Blant annet kunne de gjøre en Green Day parodi. De hadde også en egen versjon av Eddie Cochrane-hiten «Somethin’ Else». De skrev om teksten og melodien, sånn at den ble en blanding av originallåten og Kinks «Lola». Alt var gjort i godt humør. Rent tekstmessig tok Juice et sterkt standpunkt mot vold og våpen, samt det de mente var et skakkjørt samfunn. De la vekt på at musikken skulle ha melodi og rytme.

De hadde planlagt et album som skulle hete «Get Juiced to it». Konseptet der skulle være hvordan tilværelsen i kaos, grunnet måten menneskene ødela seg selv og jorda. Moralen var: Vend om. Eller gå til grunne!»

Juice var:
Togga Gundersen-gitar, vokal
Øystein Gundersen –bass
Trond Ivan Nilsen-gitar
Frank Svendsen-trommer

 

Video: 
Kilder: 

Stavanger Aftenblad

Juice
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 05.09.2016 - 10:36
Oppdatert dato: 05.07.2017 - 20:05
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Juice

Applesine

1996
Toggle menu