Primærfaner

Just 4 Fun

Just 4 Fun var en gruppe bestående av Hanne Krogh, Marianne Antonsen, Jan Groth og Eiríkur Hauksson.

Gruppen ble satt sammen av radiomannen Tor Andersen, og var ment for å være et 3 ukers sommershow med 60-tallsmusikk på restaurant ”Oliver” i Sarpsborg. Det ble istedet 5 måneder i Sarpsborg med smekkfulle hus.

Etter dette tok de showet på Norgesturné og senere til et lengre opphold på Oslo Plaza.Da NRK bestemte seg for å avlyse 1991-årets norske finale i Melodi Grand Prix, ble Just 4 Fun valgt til å representere Norge under den internasjonale finalen i Roma med melodien Mrs. Thompson skrevet av Dag Kolsrud. Låten havnet på 17. plass, vinneren ble Carola med Fångad av en stormvind.

Gruppen ga ut 2 CD-plater, først ”Ren 60” som inneholdt 60-talls-låter fra showet med samme navn, deretter ”Those were the days” som i tillegg til flere rockelåter fra 60-tallet også hadde med to nyskrevne låter. Dette var ”All I really wanna do” og ”A dream and a prayer” som ble utgitt på single.

Medlemmene fortsatte etter hvert som soloartister, men våren 2008 ble alle samlet til en suksessfull gjenforening i Sarpsborg og i Fredrikstad.

Video: 
Kilder: 
Just 4 Fun
Etablert/født: 
1990
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 10.02.2016 - 11:03
Oppdatert dato: 09.11.2018 - 15:02
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 

Sportsklubben Vard, Haugesund

Vard - så klart

1992
Toggle menu