Karmøy Lydstudio

Karmøy Lydstudio

Karmøy Lydstudio ANS ble startet i 1996, med et konsept om å kunne tilby et profesjonellt og moderne alternativ på Haugalandet som både skal være profesjonellt nok for de mest kresne profesjonelle 'nasjonale og internasjonale' artister/plateselskap, men som også er rimelig for lokale artister med mindre budsjetter og egenfinansierte produksjoner.

Karmøy Lydstudio ANS ble startet i 1996 og drives av henholdsvis Vegar Laurendz Pedersen og Ingvald Alvseike.Studioet ligger i Åkrehamn på Karmøy i Rogaland, midt mellom
Bergen og Stavanger, og ca 25 min kjøring fra Haugesund.

Karmøy Lydstudio tilbyr alt fra radioreklame og demo-innspillinger til proffe cd-innspillinger og MASTERING – (både til egne produksjoner og til andre.)
De har også utstyr for overføring fra gamle kassetter, bånd og LP-plater.

Personellet i studio har drevet i bransjen siden begynnelsen på 80-tallet og vært med på mye rart gjennom årene både i og utenfor studio. (Både innenfor og utenfor Norge.)

Studioet er til enhver tid utstyrt med topp moderne utstyr på alle plan, i tillegg til mye klassisk ”gromt” utstyr for de kresne. Det er lagt stor vekt på kvalitet til mikrofoner, instrumenter, opptaks og kontrollrom.I tillegg er de godt utstyrt med effekter, prosessorer, preamper og annet ”stash” - både som ”bokser” og som ”plug-ins” for VST/Direct-X.

Studioet kan tilby opptak til både tape og harddisk, og kan på den måten tilfredsstille de fleste krav til både kvalitet, kompatibilitet og arbeidsmåte. Studioet har 2 kontrollrom og flere "innspillingsrom". Vi har også mobilt utstyr og kan gjøre opptak nesten hvor som helst.

I tillegg til kompetent fast personell, samarbeider vi med en rekke profesjonelle produsenter og musikere for å kunne gjennomføre både lokale og nasjonale produksjoner.Studioet har også gode løsninger for "kost og losji" - dvs. et godt utvalg når det gjelder matservering, både kafeer, snackbarer og restauranter. De kan også tilby gode overnattingsmuligheter. 

På denne måten kan nasjonale artister og plateselskap benytte Karmøy Lydstudio som et rimelig og trivelig alternativ til langt dyrere og tristere "storby-alternativer".

Kilder: 
Karmøy Lydstudio
Aktive fra/til: 
1996
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 30.06.2017 - 13:29
Oppdatert dato: 01.09.2017 - 22:07
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu