Magazine Chin

Funk/hard rock band fra Stavanger.

Opprettelsen av Magazine Chin skjedde i Stavanger i begynnelsen av 2008 som et musikalsk eksperiment for å kombinere elementer av funk, heavy metal og hard rock i et lydbilde som ble bandets eget. Medlemmene av bandet var Eric Molumby (vokal), Håkon Dirdal (gitar), og brødrene Harald Nilsen Lid (bass) og Brynjar Nilsen Lid (trommer).

Magazine Chin ble kjent for sine ville, energiske live-show, samt deres uvanlige scene antrekk. Hvert medlem av bandet hadde på seg en identisk hvit uniform som symboliserte frihet (og komfort) på scenen, samtidig var det en satire av musikere som trendsettere og deres behov for å bli tatt på alvor når det gjaldt utseende.

Den 1. november 2008 ble bandets første EP, "THIS IS MAGAZINE CHIN « lagt ut på bandets Myspace-side, og hadde sporene; "Under Your Thumb", "Let Loose", og "This Is (Not An Exit)". Med svevende vokal, sylskarpe gitarer, drivende rytmer og stemningsfulle melodier som varierte mellom kraftfullt og mildt, var THIS IS MAGAZINE CHIN knalltøft fra start til slutt.

Medlemmer:
Eric Molumby (vokal)
Håkon Dirdal (gitar)
Harald Nilsen Lid (bass)
Brynjar Nilsen Lid (trommer)

Se også:Carnival Kids, Jagged Vision,Ocean Dweller

Spotify: 
Kilder: 
Magazine Chin
Etablert/født: 
2008
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 18.06.2014 - 12:57
Oppdatert dato: 23.08.2022 - 12:27
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu