Primærfaner

Rogaland Musikkråd

Rogaland Musikkråd

Rogaland musikkråd har som hovedoppgave å være et felles kontaktpunkt og samarbeidsorgan for fylkets musikkliv, blant annet gjennom kontakt med offentlige myndigheter på alle plan.

Musikkrådet formidler voksenopplæringstilskudd til musikktiltak gjennom Musikkens studieforbund. Rogaland musikkråd organiserer over 25 000 aktive musikkutøvere i mer enn 600 lag innen kor, korps, orkester, folkemusikklag, trekkspillklubber, storband, rockgrupper m.m.

De jobber også for å styrke organisasjonsarbeidet i musikkorganisasjonene.Rogaland musikkråd driver informasjonsarbeid internt i musikklivet og eksternt mot fylkeskommunen og kommunene.De informerer om ulike tilskuddsordninger til musikklivet,samt tlbyr kurs- og opplæring i musikk og andre aktuelle emner.

Rogaland musikkråd arbeider for bedre musikkopplæring gjennom samarbeid med grunnskolen, kulturskolene og fritidsmusikklivet.

Musikkrådet er det lokale musikklivets nærmeste kontakt med politikere og offentlige administrasjoner på kultur- og skolesektoren i fylket.

 

 

Kilder: 
Rogaland Musikkråd
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 08.09.2017 - 15:31
Oppdatert dato: 08.09.2017 - 15:31
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu