The Factory

The Factory er et ungt band fra Stavanger med base i Oslo. De spiller pop/rock og henter inspirasjon fra band som Muse, Red Hot Chili Peppers, Coldplay og The Killers

The Factory er et ungt band fra Stavanger med base i Oslo. De gikk tidligere under navnet Battle of  Jericho. Bandet har i ett år jobbet med sin debut EP, som lanseres desember 2013. På EP’en har de blandt annet jobbet tett med den franske produsenten Stephane Detrez, og har vært i Paris og fått en featuring med den franske rap-duoen Y-bro. The Factory henter sin inspirasjon fra band som Coldplay, Red Hot Chili Peppers, The Killers og Muse, og de fire musikerne har funnet sin egen sound ved å blande sammen hardtslående riff, eksklusive harmonier og fengende melodier.

 

Mye trøkk og energi står på menyen når The Factory spiller live, og sommeren 2013 vant de øresuskonkuransen i Oslo, og fikk en spot mellom Morten Abel og Turoboneger på Raumarock festivalen. De kan se tilbake på konserter sammen med både The September When, Skambankt og Vinni. Med full dedikasjon tar nå The Factory fart og sikter mot toppen av både norske og utenlandske scener.

Spotify: 
Video: 
The Factory
Etablert/født: 
2012
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
havardolsen

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 21.12.2013 - 12:22
Oppdatert dato: 07.01.2020 - 16:14
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu