Tony Poptamas

Tony Poptamas foto artistens Facebook

Tony Poptamas, også kjent som Tony M eller Tony Tomas, er en meget allsidig musiker som behersker gitar, keyboard og piano. Hans stemme er helt unik, og til forveksling lik Garth Brooks. Han har vært basert mange år i Haugesund.

Tony Poptamas  er født i Transylvania i 1969, og har siden 1999 vært profesjonell musiker i Norge, mesteparten av tiden baert i Haugesund. Tonys store styrke er hans gode kontakt med publikum. Han har hatt musikken som sitt levebrød rundt de siste 30  årene, og spiller alt fra 80 tallet til dagens hits. Han er full av selvironi, og har et meget smittende humør. Hvor enn han spiller blir han veldig godt mottatt og alle ønsker han velkommen tilbake.

Han er i dag solid etablert som entertainer og tekstforfatter. Tony driver også med mange forskjellige prosjekter, og har blant annet gjort innspillinger i Nashville og Los Angeles. Han har gitt ut 11 plater og flere musikkvideoer. I den Rumenske GrandPrix Finalen ble han nummer 2, 2 ganger og nummer 4 en gang. Han har også vært oppvarmingsband for Smokie.

I Romania er han tilknyttet bandet Desperado, og i Norge er han vokalist i Tempest.Han har den siste tiden samarbeidet med Roger Pedersen

 

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Tony Poptamas
Etablert/født: 
1969
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 20.11.2021 - 08:37
Oppdatert dato: 20.11.2021 - 08:37
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu