Unge Talenter Haugalandet (UTH)

UTH

Unge Talenter Haugalandet (UTH) er et fordypningsprosjekt som drives i samarbeid mellom kulturskolene i Karmøy, Haugesund og Tysvær. I tillegg er Haugesund Teater, Munor og Skeisvang VGS samarbeidspartnere. Prosjektet er kommet i stand gjennom støtte fra Norsk kulturskoleråd og midler fra Sparebankstiftelsen DNB.

UTH er en mulighet for kulturskoleelever fra Karmøy, Haugesund og Tysvær til å gå i dybden på faget sitt.  Tilbudet er for elever på musikk, teater (se beskrivelse under) og dans. Musikk blir delt opp i klassisk og rytmisk (pop/rock/jazz).

I løpet av skoleåret vil elevene være med på flere lørdagssamlinger i lokalene til Skeisvang VGS i Haugesund. Der vil du møte medelever fra egen og andre kulturskoler og få nye utfordringer under ledelse av dyktige instruktører. 

Deltagerne på UTH kan i tillegg til samlingene på Skeisvang få utvidet undervisning på sin kulturskole. Teaterelevene får sin undervisning i lokalene til Haugesund teater og Haugesund teater er driver av fordypningstilbudet.

Unge Talenter Haugalandet (UTH)
Etablert/født: 
2023
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 18.01.2023 - 14:13
Oppdatert dato: 18.01.2023 - 14:13
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu