Stavangerbasert jazzzgruppe.

Barnestjernene som endte opp som Rogalands beste popband midtveis på 1960-tallet. Bandet spilte inn den første singelplata i stereo i Norge, "Madman/Out Of My Mind", utgitt i 1966. Bandet opplevde alt - unntatt det kommersielle gjennombruddet på nasjonalt plan. Bandet ble etablert på slutten av 1950-tallet/1959 og holdt det gående til 1972/73. Tore Haugland var kapellmester, gitarist og komponist gjennom hele bandets historie.

Carl Johan Dahl var en pianohandler og konsertarrangør fra Bergen , som bodde i Stavanger mesteparten av sitt liv.

Aud Thime fra Stavanger ble kjent som barneunderholder i Rogaland på 60-tallet, med sang og dans.

Kjell “Harlow” Herulf Hansen (født 22 mai 1939) har underholdt i Rogaland siden tenårene, med sang og gitarspill. Kjent som Stavangers rockesanger på 50-60 tallet.

Gap spilte dramatisk gitarbasert rock.

Bridge Burner Recording er et lydstudio i Stavanger.

Nameless Five ble dannet av Hans Petter Hansen på slutten av 60-tallet. Flere år etter de ble oppløst, hadde bandet gjenforening på slutten av 80-tallet.

UGÅ er en studentfestival i Stavanger.

Still Crazy Unlimited er et band med røtter i sekstitallsmusikken. Kristian Røre (gitar/vokal), Christian Backe (bass/vokal) danner kjernen i dette bandet. Mye studiojobbing og produksjon av egen musikk i Røre studio. Når musikken skal ut utvides bandet med Einar Gilje (brett/vokal) og Anders Røre (gitar/vokal). Vi stortrives på Hinna Bistro, vårt førstevalg når det skal spilles ute.

Rockeband fra Stavanger.

Lars Håland Risan er en musiker fra Stavanger som spiller piano mm

Toggle menu