Versjoner lar deg spore forskjeller mellom flere utgaver av ditt innhold og lar deg gå tilbake til eldre utgaver.

Camilla Maria Myrås

Camilla Maria Myrås er født og oppvokst i Fredrikstad. Da hun var 10 år gammel flyttet familien til Stavanger der faren ble ansatt som Domorganist i Stavanger Domkirke. Korene i Domkirken ble et naturlig tilholdssted for Camilla.

Da Camilla var 10 år gammel flyttet familien til Stavanger der faren ble ansatt som Domorganist i Stavanger Domkirke. Korene i Domkirken ble et naturlig tilholdssted for Camilla. Etter mange år med ballett, fiolin-, og pianospill var det til slutt interessen for vokalmusikk og stemmebruk som fikk all oppmerksomhet.

Hun begynte på Musikklinjen ved Lundehaugen videregående skole i Sandnes der hun raskt fikk store solistoppgaver i musikaler og andre prosjeketer. Etter årene på Lundehaugen og sangstudier med Per Sigmund Rettedal, gikk turen til Bjergsted og Rogaland Musikkonservatorium. Etter 4 års klassisk sangutdanning med Marit Storækre var Camilla svært klar over at det ikke var det klassiske sangideal som lå hennes hjerte nærmest. Hun hadde allerede gjort seg bemerket innen andre stilarter, vunnet talentkonkurranser, vært med i musikaloppsetninger og var aktiv i pop-, jazz- og underholdningsmiljøet i Stavanger. Veien videre var helt klart vekk fra det klassiske sangideal. Myrås er medlem av   The Ipanema Project.

Hun er gift med singer/songwriter Kjell Reianes.

Video: 
Camilla Maria Myrås
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
musikkbibliotek

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 05.02.2013 - 15:51
Oppdatert dato: 06.03.2019 - 10:46
Sist endret av: JoarKvanvik
Diskografi: 

Myrås, Camilla Maria

Diving with Dionysos

cop. 2004

Myrås, Camilla Maria

Excerpts from the upcoming album

2004

Myrås, Camilla Maria

Papa can you hear me ?

[2009]
Toggle menu