Benedicte Stølen er en kreativ skuespiller, sanger og musiker fra Haugesund.

Mary Hart er en tv-personlighet fra South Dakota, som har vært aktiv sanger. Hun har aner fra Rogaland.

Celeste Holm var en norsk -amerikansk skuespiller og sanger, med røtter fra Jæren, sett på som en veteran innen musikaler. Hun var svært stolt av sin arv, og besøkte Norge flere ganger.

Torhild Abrahamsen (senere Gausland) var en populær sanger i Stavangerdistriktet på 50-60 tallet,, hvor hun blant annet opptrådte med det populære danseorkesteret Johnny Band . Hennes sangtalent ble også godt brukt under oppsetninger av Rogaland barneteater.

Edith Ottosen var en norsk-dansk skuespiller og sanger, som betydde mye for Stavangers kulturliv som leder av Rogaland Barneteater.

Bjørn Ingermann Endreson fra Bærum betydde mye for teater og underholdningslivet i Stavanger. Han tok iniativ til byens barneteater, som var springbrett for flere lokale skuespillere og sangere. Endreson skrev/oversatte flere stykker og viser, på stavangerdialekt.

Else Åstein (senere Dahle) var med i Rogaland Barneteater som skuespiller og sanger.

Jan Roald Larsen, alias «Litlespurven» var engasjert innen Rogaland Barneteater som skuespiller og sanger. Han er broren til Magne Ove «Spurven» Larsen.

Titt og Tore var en sjarmerende underholdnings- duo fra Stavanger.

Annelise Jensen (senere Otto) var en skuespiller og sanger aktiv i Rogaland Barneteater.

Forretningen til Nils Kristian Sund solgte ikke bare bøker. Den var og blant de første i Norge til å selge musikkapparatet fonograf og tilhørende voksruller. Han gjorde også egne lydopptak av lokale sanger.

Lærer Berta Sund betydde mye for teater og det kristelige sanglivet i Haugesundsområdet

Toggle menu