Arne Magnus Espeland var en lærer og forfatter fra Vanse, som hadde et langt virke i Stavanger. Som programsekretær i NRK Rogaland, skrev han flere barnesanger.

Arne Knutsen fra Oslo kom til Rogaland Teater som danser han var 25 år. Etter å ha blitt engasjert i Stavanger, ble han også skuespiller og sanger.

Tonje Gilje fra Sandnes er programleder i NRKs "FlippKlipp". Gjennom programmet har hun vært med på flere sanger.

Ingrid Valvik er en skuespiller fra Røyneberg i Sola kommune. Hun har spilt i flere musikalske stykker.

Arne Langaas var en allsidig skuespiller fra Skien som var en stor ressurs innen Rogaland Teater, blant annet innen musikalske stykker og kabareter.

Stian Kristiansen er i dag kjent som filmregissør. Han har også en fortid fra Rogaland Barneteater, hvor han var med i musikalske stykker.

Elisabeth Sandvig var sanger og skuespiller ved Rogaland Barneteater. Hun hadde en delt hovedrolle ved en stor oppsetting av musikalen «Annie» i 1982.

Filmfotograf John Christian Rosenlund startet som skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater.

Lise Gjessen var skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater. Hun spilte delt hovedrolle i en stor oppsetting av musikalen "Annie" i 1982.

Tore Christiansen er konsernsjef for SFF as og i hugga støttespiller for Stavanger Oilers. Før dette, var han skuespiller og sanger innen Rogaland Barneteater.

Jill-Tonje Holter fra Stavanger er i dag maskør/parykkmaker, men begynte som skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater.

Bente Harestad Haukaas er en skuespiller, tekstforfatter og sanger fra Randaberg

Toggle menu