Oslomannen Thorleif Mikkelsen var kjent sanger og skuespiller ved flere av Norges scener. Karrieren ble avsluttet i Stavanger, hvor han bodde sine siste ti år.

Alf Nordvang var en skuespiller, regissør og teatersjef ,som var tilknyttet Rogaland Teater i en årrekke. Som utøvende skuespiller, opptrådte Nordvang i alt fra komedier og store dramatiske verk til musikaler.

Konsul Geirulv Albrethsen var aktiv innen innen Egersunds sang og teatermiljø.

Stian Kristiansen er i dag kjent som filmregissør. Han har også en fortid fra Rogaland Barneteater, hvor han var med i musikalske stykker.

Elisabeth Sandvig var sanger og skuespiller ved Rogaland Barneteater. Hun hadde en delt hovedrolle ved en stor oppsetting av musikalen «Annie» i 1982.

Lise Gjessen var skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater. Hun spilte delt hovedrolle i en stor oppsetting av musikalen "Annie" i 1982.

Tore Christiansen er konsernsjef for SFF as og i hugga støttespiller for Stavanger Oilers. Før dette, var han skuespiller og sanger innen Rogaland Barneteater.

Stein Saks Papir er en humoristisk musikkgruppe fra Haugesund.

Bente Harestad Haukaas er en skuespiller, tekstforfatter og sanger fra Randaberg

Dag Jostein Sandvik var en skuespiller og tryllekunstner fra Oslo, som vokste opp i Stavanger. Han var med i noen musikaler

Sverre Hauge Salthe var en skuespiller og sanger fra Stavanger.

Johan Helgø var en musiker, sanger og skuespiller fra Stavanger

Toggle menu