Berdines Bjørnevaag (Bjørnevåg) var en fargerik personlighet fra Ryfylke, blant annet som kirkesanger.

Jostein Jacobsen var sanger, hobbymusiker , komponist og musikkinstrumentmaker fra Stavanger. Han dirigerte/ledet flere kor og komponerte selv melodier.

I de fleste sammenhenger omtalt som Odd og Hans, tvillingene Abrahamsen eller Odd og Hans. Det er to ekte Siddiser, født 26/!-49 på Klinikken i Stavanger og døpt i Domkirken. Det meste de har gjort på den musikalske arena har de gjort sammen som "Tvillingene Odd og Hans Abrahamsen" eller i grupper, storband, kor, etc., og ikke i minst i gruppen "The Abraham Singers"!

Brynjar Skåra var en organist, musikkhandler og musikklærer fra Egersund.

Jørgen Sagevik vokste opp på en gård i Dale i Sunnfjord, og slo seg ned i Stavanger etter endt militærtjeneste ved Madlaleiren. I Rogaland har han gjort stor nytte i musikkens tjeneste.

Odd Toskedal er kjent som KRF-politiker på Karmøy. Han var også rektor ved Karmøy musikkskole, senere kulturskole, og hatt verv ved symfoniorkestre.Han har også blitt beskrevet som allsangspianist.

Sverre Undheim,keyboardist / organist / sanger fra Nærbø.

Torfinn Thorsen er en komponist, musikkprodusent og musiker fra Randaberg som solodebuterte i 2018

Per Egil Hovland er en organist, pianist, oboist, blokkfløytespiller, dirigent og komponist fra Fredrikstad. Han var svært aktiv Rogaland fra 70 tallet til 90-tallet.

Prest Jens Otterbech, født i Alta, oppvokst i Christiania, hadde virke i Randaberg i mange år. Han var en musikalsk mann, og ga ut flere salmesamlinger.

Leonard Alton Moe var en norsk-amerikansk professor, korleder og impresario med sterke røtter i Suldal.

Snekkermester Lars Sæbø var en kjent skikkelse i Stavangers kristelige sangmiljø

Toggle menu