I de fleste sammenhenger omtalt som Odd og Hans, tvillingene Abrahamsen eller Odd og Hans. Det er to ekte Siddiser, født 26/!-49 på Klinikken i Stavanger og døpt i Domkirken. Det meste de har gjort på den musikalske arena har de gjort sammen som "Tvillingene Odd og Hans Abrahamsen" eller i grupper, storband, kor, etc., og ikke i minst i gruppen "The Abraham Singers"!

Knut Husebø er en teater/filmskuespiller, musikalartist og billedkunstner fra Madla. Han har blant annet hatt musikalske roller som Frank-N-Furter og tegneseriefiguren Fantomet.

Morgan James (Aland Grunerud) er en amerikansk sanger, låtskriver og musikalartist. Hun har aner fra Sand i Suldal og Mosterøy.

Oslomannen Thorleif Mikkelsen var kjent sanger og skuespiller ved flere av Norges scener. Karrieren ble avsluttet i Stavanger, hvor han bodde sine siste ti år.

Alf Nordvang var en skuespiller, regissør og teatersjef ,som var tilknyttet Rogaland Teater i en årrekke. Som utøvende skuespiller, opptrådte Nordvang i alt fra komedier og store dramatiske verk til musikaler.

Konsul Geirulv Albrethsen var aktiv innen innen Egersunds sang og teatermiljø.

Lise Lindstrom er en amerikansk sopran, med aner fra Stavanger. Hun har markert seg med sin unike stemmestyrke og vide repertoar.

Dag Jostein Sandvik var en skuespiller og tryllekunstner fra Oslo, som vokste opp i Stavanger. Han var med i noen musikaler

Sverre Hauge Salthe var en skuespiller og sanger fra Stavanger.

Johan Helgø var en musiker, sanger og skuespiller fra Stavanger

Jørgen Langhelle var en skuespiller og tekstforfatter fra Sandnes. Han spilte i noen musikaler.

Irene Halseid er velkjent som sanger i Haugsundstraktene, både innen teater og konsertsammenheng.

Toggle menu