Brynjar Skåra var en organist, musikkhandler og musikklærer fra Egersund.

Helland Musikk var en forretning basert i Egersund, som var aktiv på 70-tallet. De etablerte Rogalands første rullende musikkskole.

Jørgen Sagevik vokste opp på en gård i Dale i Sunnfjord, og slo seg ned i Stavanger etter endt militærtjeneste ved Madlaleiren. I Rogaland har han gjort stor nytte i musikkens tjeneste.

Odd Toskedal er kjent som KRF-politiker på Karmøy. Han var også rektor ved Karmøy musikkskole, senere kulturskole, og hatt verv ved symfoniorkestre.Han har også blitt beskrevet som allsangspianist.

Sverre Undheim,keyboardist / organist / sanger fra Nærbø.

”Torstrup & Högberg” er en duo fra Stavanger/Sverige som blander jazz, kirkemusikk og folkemusikk. Sammen lager de kammermusikalske komposisjoner for kirkeorgel og andre instrumenter, bygger opp spennende klangbilder og krysser komposisjon og improvisasjon.

Erling Røisum var en musiker og pedagog fra Haugesund. Han hadde stor betydning for musikklivet i både hjembyen og hovedstaden.

Orgelfabrikken Noreg lå i Strandgaten 22 i Sandnes. Den ble registrert i Firmaregisteret 2. juni 1899 som Kirkeorgelfabriken Noreg, Paulus Thorsen & Schwarz.

Magnus Tausjø fra Strand var markant som lege og misjonær. I sine unge år var han kirkemusiker.

Mikel Jakobsen Sadolinus var organist i Stavanger 1964-1701

Magnus Austad var en organist og musikkpedagog fra Lyngdal. Han hadde virke på Klepp og i Haugesund.

Organist og kantor Lars Heggen beriket musikklivet i Haugesund i løpet av sin periode i byen.

Toggle menu