Morgan James (Aland Grunerud) er en amerikansk sanger, låtskriver og musikalartist. Hun har aner fra Sand i Suldal og Mosterøy.

Hva får du du hvis du blander folk fra Stavangers underholdningsliv som Rudi Bjørknes Gundersen,Anders Brunvær Hauge, Rolf Kloster og Lene Puntervold?Jo, du får Rudi & di!

Diskoteket Betzy var et populært danse og konsertsted i Haugesund på 80-tallet.

Perfect State of Mind er et pyskedelisk rockeband fra Sandnes.

Følan var et ungdomsband fra Randaberg.

Håkon Torgersen er en bassist, gitarist, låtskriver, vokalist og musikkprodusent fra Tengs i Egersund. Han er kjent fra originalbesetningen i det ikoniske rockebandet Jokke & Valentinerne, hvor han spilte på de tre første albumene.

Kurts Disipler var et ungdomsband fra Strand.

Jesper Sangolt & Co er et jazzinspirert band fra Strand.

Leif Garrett (Leif Per Nervik) er en amerikansk skuespiller. Han satset også på en popkarriere, som et storøyd og blondhåret tenåringsikon. Etter et turbulent liv, er han fortsatt aktiv innen begge felt. Garrett har norske aner, blant annet fra Egersund og Bjerkreim.

Stian Kristiansen er i dag kjent som filmregissør. Han har også en fortid fra Rogaland Barneteater, hvor han var med i musikalske stykker.

Tollak Ollestad er en amerikansk musiker, sanger og låtskriver med aner fra Egersund, som er basert i Nederland.Han har spilt munnspill og keyboard for en rekke kjente artister. Ollestad er godt kjent for sitt munnspill-bidrag på åpningsporet til tv-serien Northern Exposure.

Jennifer Mydland er en amerikansk singer/songwriter som er datter av Brent Mydland, kjent som keyboardist, vokalist og låtskriver i det psykedeliske rockebandet Grateful Dead. Hun har aner fra Sokndal.

Toggle menu