Rebekka Sirevåg Thomassen er en statistskuespiller, sanger,lydtekniker/designer og musiker fra Egersund.

Preben og di flyvende reinsdyr var et rockeband fra Sandnes.

Podcasten "Syngedama?", ledet av artisten Hege Bjerk fra Bryne,tar for seg underholdende og lærerike samtaler om hvordan det er å jobbe som sanger. Mange artistene som blir intervjuet er lokale til Rogaland.

Tonje Gilje fra Sandnes er programleder i NRKs "FlippKlipp". Gjennom programmet har hun vært med på flere sanger.

Knut Husebø er en teater/filmskuespiller, musikalartist og billedkunstner fra Madla. Han har blant annet hatt musikalske roller som Frank-N-Furter og tegneseriefiguren Fantomet.

Morgan James (Aland Grunerud) er en amerikansk sanger, låtskriver og musikalartist. Hun har aner fra Sand i Suldal og Mosterøy.

Hva får du du hvis du blander folk fra Stavangers underholdningsliv som Rudi Bjørknes Gundersen,Anders Brunvær Hauge, Rolf Kloster og Lene Puntervold?Jo, du får Rudi & di!

Sangerlosjen er en bystorstue og tilholdsstedet til Egersund Mandssangforening.

Alf Nordvang var en skuespiller, regissør og teatersjef ,som var tilknyttet Rogaland Teater i en årrekke. Som utøvende skuespiller, opptrådte Nordvang i alt fra komedier og store dramatiske verk til musikaler.

Elisabeth Sandvig var sanger og skuespiller ved Rogaland Barneteater. Hun hadde en delt hovedrolle ved en stor oppsetting av musikalen «Annie» i 1982.

Filmfotograf John Christian Rosenlund startet som skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater.

Lise Gjessen var skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater. Hun spilte delt hovedrolle i en stor oppsetting av musikalen "Annie" i 1982.

Toggle menu