Håkon Torgersen er en bassist, gitarist, låtskriver, vokalist og musikkprodusent fra Tengs i Egersund. Han er kjent fra originalbesetningen i det ikoniske rockebandet Jokke & Valentinerne, hvor han spilte på de tre første albumene.

Stian Kristiansen er i dag kjent som filmregissør. Han har også en fortid fra Rogaland Barneteater, hvor han var med i musikalske stykker.

Bente Harestad Haukaas er en skuespiller, tekstforfatter og sanger fra Randaberg

Johannes (Johs) Ringås er en musiker, komponist og pedagog fra Stavanger.

Irene Halseid er velkjent som sanger i Haugsundstraktene, både innen teater og konsertsammenheng.

Bjørn André Widwey skuespiller og sanger fra Torvastad.

Jenny Lovise Rolandsen, tidligere Johannessen, var fra Bergen og oppvokst i Stavanger. Her var hun en stor kraft innen revymiljøet som skuespiller og sanger.

Olaf Wilhelms fra Vika i Oslo var en veletablert danser, kabaretartist, skuespiller og sanger da han kom til Stavanger på slutten av 30-tallet. Her jobbet han riktignok for det meste i en annen rolle, som konferansier og tivoliarbeider. Men Wilhelms hadde noen sangopptredener i løpet av sine tre tiår i byen, og avsluttet artistkarrieren sin her.

Hans Morten Hansen er en velkjent komiker, skuespiller og tekstforfatter fra Stavanger. Han har vært en del av musikalske humorgrupper.

Siddisen Anstein Sverre Ueland Endresen var en begavet amatørskuespiller og sanger

Inge Harry Sivertsen var en skuespiller og sanger innen Rogaland Teater.

Torfinn Nag er en stavangerskuespiller som spiller på flere strenger, som sang og musikk.

Toggle menu