Charlotte Sophie Winsnes, født i København, var kjent som en god sanger. Hun var bosatt og døde i Stavanger.

Ingrid Valvik er en skuespiller fra Røyneberg i Sola kommune. Hun har spilt i flere musikalske stykker.

Sangerlosjen er en bystorstue og tilholdsstedet til Egersund Mandssangforening.

Arne Langaas var en allsidig skuespiller fra Skien som var en stor ressurs innen Rogaland Teater, blant annet innen musikalske stykker og kabareter.

Oslomannen Thorleif Mikkelsen var kjent sanger og skuespiller ved flere av Norges scener. Karrieren ble avsluttet i Stavanger, hvor han bodde sine siste ti år.

Alf Nordvang var en skuespiller, regissør og teatersjef ,som var tilknyttet Rogaland Teater i en årrekke. Som utøvende skuespiller, opptrådte Nordvang i alt fra komedier og store dramatiske verk til musikaler.

Agathe Kleppa er en skuespiller og sanger fra Jørpeland.

Håkon Torgersen er en bassist, gitarist, låtskriver, vokalist og musikkprodusent fra Tengs i Egersund. Han er kjent fra originalbesetningen i det ikoniske rockebandet Jokke & Valentinerne, hvor han spilte på de tre første albumene.

Stian Kristiansen er i dag kjent som filmregissør. Han har også en fortid fra Rogaland Barneteater, hvor han var med i musikalske stykker.

Annerut Joner har vært aktiv som skuespiller ved Rogaland Teater, hvor hun blant annet var med i musikalske stykker.

Elisabeth Sandvig var sanger og skuespiller ved Rogaland Barneteater. Hun hadde en delt hovedrolle ved en stor oppsetting av musikalen «Annie» i 1982.

Filmfotograf John Christian Rosenlund startet som skuespiller og sanger i Rogaland Barneteater.

Toggle menu