Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Adopting Peter

Etablert/født: 2013
Virksom: 2013

Adopting Peter spiller metalcore med 80-tallske gitarsoloer.

Rett før sommeren 2013 hadde 4 metalheads fra Oljebyen, Stavanger, en tanke. En tanke om å lage et band med blandede innslag fra forskjellige musikksjangre innenfor rocken. Sammen begynnte de å utforske musikken og utbrodere ferdighetene på sine respektive instrumenter. Etter å ha funnet sin "sound" begynnte de å lete en vokalist.Guttene hade hørt rykter om en jente med stemme som satan selv hadde vært stolt av, og inn i bandet kom Marit. Med Christian Levik Monsen og Dren Kocani på gitar, Phillip Minothi Vestly på trommer, Petter Knutsen på bass og Magnus Bokn + Marit Sofie Strand bak mikrofonene, var Adopting Peter komplett.

Adopting Peter serverer deg blytung metalcore. De har et hint av 70-tallets duellerende gitarsoloer, rungende dobbeltpedaler på trommene og en grom nedstemt bass. Alt denne er pakket inn sammen med en ru, hes og, tidvis, sårbar vokal.

For øyeblikket spiller de inn sin første EP kalt "Inferno" og med denne håper de på å ta over verden, og å adoptere alle til sin familie; "Adoptees".

Medlemmer:

Nåværende:

Magnus Bokn
Philip Minothi Vestly
Christian Levik Monsen
Petter Knutsen

Tidligere :

- Kristian Sletten
- Dren Kocani
- Marit Sofie Strand

Bildegalleri

Lenker

Kilder

Artikkel i Stavanger Aftenblad 19.nov 2013

Urørt

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙