Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Andreas Hansen, med artistnavnet afri og tidligere også africanchild, (født i 1997 i Aalborg i Danmark) er en artist, låtskriver og musikkprodusent fra Lund kommune i søndre Rogaland.

Hansen flyttet til Norge i 2001 og bodde på Moi før han flyttet for å studere musikk i Sandnes ved Vågen Videregående skole i 2013. Senere flyttet han til Oslo for å ta en bachelorgrad i låtskriving og musikkproduksjon ved Westerdals ACT.

Han har siden jobbet med flere kjente artister som Lil Halima, Adelen, Maluma, Emelie Hollow, Vidar Villa, Mads Hansen og Blåsemafian.

Han ble videre kjent i 2018 da han spilte for et fullsatt Telenor Arena som oppvarming for Enrique Iglesias.På konsertdagen slapp han også sin første singel, «Got My Heart». Med den låten turnerte han også rundt sammen med VG-lista sommeren 2018, og besøkte byer som Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

i 2020 slapp han debut-EP-en Himmelen, som høstet flere gode kritikker og tilbakemeldinger, med radiolistinger og artikler. Han ble da rost for å ha gått over til å synge på norsk, og for å synge på sin egen dialekt. Men han ble også kritisert for å mangle originalitet.

Opplev musikken

SpotifyFacebookInstagram