Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Artisten Ann-K har et repertoar med hovedsakelig norske folketoner.

Artisten Ann-K er kjent som artisten med den typiske skandinaviske klangen som er så ettertraktet i utlandet. Ann-K har fått platekontrakt med det tyske Plateselskapet Edition Zeitklang, i tillegg har hun fått sitt eget musikalske Jazz-Ensemble i Tyskland: Ann-K-Norway-Ensemble. Repertoaret er i hovedsak norske folketoner og norsk musikk blandet med jazz og improvisasjon, hvor tanken er å ha utveksling mellom norske og tyske musikere. Ann-K satser i Tyskland med et helnorsk konsept der målet er å presentere norsk musikk og tradisjon på nye og spennende måter.

Det var under Popkomm 2008 i Berlin hvor hun deltok på den norske standen til Music Export, Norway at hun fikk platekontrakt. Den tyske produsenten og komponisten Bernfried E.G Pröve som for øvrig er vinner av ”Deutchen Schall Plattenpreis” i 2005, 2007og 2009 hørte
Ann-K synge på Popkomm og han ble så betatt av hennes stemme at det endte i platekontrakt.
Ann-K er og svært opptatt av kulturarv og av hvordan musikken til alle tider har vandret og videre utviklet seg mellom landene. Dette temaet står og i fokus på hennes nye Cd.

Ann-K er opptatt av å gi publikum en spesiell opplevelse, hun vil gi deltakerne sangglede og godt humør. Hun vil bl.a framheve stedets egenart ved å bruke naturen som ”scene” og kulisse.