Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Beauty Saloon

Etablert/født: 2005

Pop-rock band fra Sandes.

Vinteren 2005 bestemte fem venner i fra Sandnes seg for å starte et band. I begynnelsen jammet de sammen for å finne ut hvilken musikk de skulle spille, og endte opp med et tilfredsstillende sluttresultat, som var rock med et hint av pop. Snart begynte prosessen med å skrive egne låter.

Etter et par uker, hadde de plutselig de en set-liste. I begynnelsen var det bare en gitarist i bandet. Noen andre kandidater var inni bildet, men alle i gruppen hadde en spesiell i tankene, Kjartan. Etter en stund var han villig til å prøve seg ut på en av deres øvinger.

Resten er historie! Den første konserten de hadde var på en ungdomskafé i sentrum av Sandnes. Publikum var stort sett gode venner av bandet. Så gruppen hadde forferdelig mye moro denne kvelden. Etter dette hadde de et par konserter i distriktet. Den viktigste showet Beaty Saloon deltok på var en rockekonsert i Sandnes som het "By Rock".'

Deres repertoar fortsatte å øke og de øvde vanligvis tre-fire timer i uken. Grunnen til at de holdt på ,var simpelthen kjærligheten ved å lage musikk. Bonusen var selvfølgelig å være i stand til å gi andre muligheten til å lytte til hva de hadde ,og lage sin egen mening om det.

Kilder