Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

B.O.M.B (Back On My Bullshit)

Etablert/født: 2010
Virksom: 2010

Tidligere kjent som Slim-B & Horvei The Greatness + Rabalasset, ble senere gjenfødt som B.O.M.B (Back On My Bullshit).

Slim-B & Horvei The Greatness + Rabalasset/B.O.M.B ble i løpet av kort tid et velkjent navn i Stavanger. Tidlig i vant de Zoom-konkurransen, opptrådt på Rått og Råde-festivalen, og i tillegg gjort en rekke andre spillejobber.

Bandet la stor vekt på å levere engasjerende og imponerende live-opptredener, og høstet slik både lovord i pressen og opparbeidet seg et rykte som et heftig liveband som stadig tiltrakk seg flere fans.

Sommeren 2012 valgte bandet å skifte navn til B.O.M.B, en forkortelse som stammer fra tittelen til en av bandets låter: «Back on my bullshit». Det var denne låta som for alvor fikk snøballen til å rulle da den ble brukt i en kortfilm/musikkvideo/promovideo for ekstremsportgruppen Midgetbase. Filmen vant også publikumsprisen under Stavanger Kortfilmfestival. Navnet har forøvrig også en symbolverdi i rap-sjargong hvor “bomb” ofte blir brukt til å betegne nye utgivelser, som i “Dropping bombs”.

Sentralt i det syv mann store bandet var Slim-B (Magnus Hartland Gramstad) og Horvei The Greatness (Rune Horvei). Til tross for deres musikalske bakgrunn i henholdsvis hiphop og industrirock, var de sammen er opphavet til tekst, vokal, beats og produksjon. Resten av bandmedlemmene kom også fra vidt forskjellige sider av musikkmiljøet i Stavanger med hiphop, pop, rock, industri og elektronika i ryggsekken. Resultatet av dette ble til et unikt og variert lydbilde på live-opptredene.

Medlemmer:
Magnus "Slim-B" Hartland Gramstad
Rune Horvei "The Greatness"
Svein "Emphatic" Hafnor
Eilie Harboe
Håkon Landmark
Sondre Forsell
Steffen "WNDR" Wallace

Se også: Vaiping, Stavanger LowDown, Amy Sexton, Postwerk, Sound City, Sporv

Kilder