Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

bVg

Etablert/født: 1981
Virksom: 2004

Rapper`n fra Stavanger.

Navnet han lyder er bVg(født Kenneth Rosell). Han har drevet seriøst med hip-hop siden 2004.

Det hele startet på Sunde ca 10 min utenfor Stavanger hvor han og Taddy P begynte å skrive låter sammen. Startet med innspillinger på en laptopp og en pc mic med en slange klemme og strømpebukse til pop-filter. Etter hvert ble også Slick & Sick plukket opp ,dermed var gruppa MDC ble grunnlagt. De gikk etter en tid til innkjøp av mer ordentlig utstyr for nærmere 30 000kr,og Manndom studio startet opp på bVg sitt gutterommet.

Det ble mange innspillinger av av forskjellig kvalitet, men gruppa var ikke så nøye på dette i starten og lastet det meste opp på uhørt. Etter gode kritikk, satte de høyere mål . Gruppa plukket også opp artister som Ulovlig og Unyttig etter veien.

MDC ble gradvis oppløst,og bVg valgte å opprette egen profil på uhort.no.Det ble mye samarbeid med artister fra fjernt og nært, som blant annet Søgne rapperen Bill, Jessheim Rapperne Dannabiz og Don Kanta, Hamar rapperen Esset, Klepp rapperen Ukjent/Hekkan, Kristiansand Rapperen Josty. osv. Med tid og stunder startet bVG gruppa Rimmonopolet i felleskap med Don Kanta, men dette prosjekter varte kun 3 sanger før rapperne gikk til sitt..

I februar 2008 måtte bVg brått ta en pause med musikken grunnet personlige årsaker. Et par år senere var han tilbake for fullt, og har nå base i Askim.

Bildegalleri

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙