Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Deathbed Reunion

Etablert/født: 2010
Virksom: 2010

Punkbandet Deathbed Reunion slo seg sammen sommeren 2010 og skapte et fresht og ærlig sound som vi fikk første smakebit av på deres selvutgitte og selvtitulerte EP.

Høsten 2012 ga bandet ut EPen "Obviously Late" på Indie Recordings til veldig god mottakelse hos magasiner og anmeldere verden over. Etter EP-slipp ble de spillelistet på Lydverket og fikk bl.a 8/10 i Metal Hammer Norge. Nylig vant de også Stavangerprisen 2012 i kategorien "Årets Live" arrangert av NattOgDag.

Etter fantastiske anbefalinger fra NRK urørt, en musikkvideo, flere artikler og radiospillinger på Pyro og flotte anmeldelser på blogger og nettsider, hadde Deathbed Reunion endelig skapt et navn for seg selv. Pyro utnevnte til og med Deathbed Reunion til et av de mest lovende bandene i Norge.

"Med en super og flunkende ny utgivelse i form av "Obviously Late EP" har Deathbed Reunion på ny markert seg som et av de beste navnene i hardcore-nasjonen Norge. Det har nok mye å gjøre med at bandet klarer å forene uttrykkets desperate aggresjon med en tune-faktor som vi som regel må til utlandet for å finne maken til."

- Metal Hammer Norge

Medlemmer:
Kjartan Vagle - Vokal / Gitar
Emil André Thorsplass - Gitar
Axel Gilje-Sørnes - Bass
Andreas Bru Eide - Trommer

Bildegalleri