Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Drager & Drottner er en rollespillgruppe med musikkteaterelementer, dannet av 6 elever ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. De har podcast og gjør liveshow. To rogalendinger er en del av ensemblet.

Drager & Drottner er en rollespillpodkast som kombinerer musikal, improteater og rollespillet Dungeons & Dragons. Her serverer ensemblet en spennende fortelling satt til et norrønt, postapokalyptisk univers, fortalt med improvisasjon, terningkast og sang! Handlingen tar sted i Nyfold, hvor alt kan skje, mens fem utøvere og en dedikert spillmester prøver å lage en god historie med myter og magi, humor og drama.

I sine liveshows,som er frittstående fra podcasten, improviserer ensemblet fram et helt nytt, frittstående og helsprøtt eventyr satt til en norrøn fantasyverden, der alt kan skje. Publikum er med på å bestemme innholdet, som det ofte gjøres i improteater, i tillegg til at terningens tilfeldige utfall avgjør om karakterene lykkes på veien. Utøverne improviserer også sang og musikk for å bringe handlingen videre, basert på publikums innspill.

Gruppa består av Håkon Askheim Liknes-fra Tysvær, Anna Amalie Kjelstad, Christoffer Mæland, Martine Wachelin Ugland, Sølve Oftebro-fra Sandnes og Dyveke Christine Sæther-bosatt i Sandnes

Opplev musikken

Spotify

Bildegalleri

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙