Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Emma Noor Løvslett

Etablert/født: 2002

Emma Noor Løvslett er en sanger fra Bryne, som har utmerket seg blant annet i MPG jr og Idol.

7. november 2015 deltok Emma Noor på MGP jr med sangen "Hjerterytmen", som hun selv skrev og laget musikk til.Hun beskrev sjangeren som "Kaizers meets Piaf".Sangen handlet om at man skal gjøre det man selv synes er best, ikke bare det man tror andre vil like. Man skal ikke bare prøve å være populær.

Emma Noor hadde i flere år privattimer hos sangpedagog Anne-Margrethe Eikaas Svanes og ble hennes elev i Klepp kulturskole. Der lærte hun klassisk operasang.

Emma Noor har mye erfaring på scenen. På Bryne var hun med i teatergruppa Fantefølge og spilte nisse i "Reisen til Julestjernen". I 2014 var hun Mowgli i forestillingen "Jungelboka", i 2015 var hun fortellerbarn i et stykke om Pippi Langstrømpe. Hun var også Tessie i musikalen "Annie" på Sandnes kulturhus i 2013.

Høsten 2018 ble det mer TV tid når tv-seerne på nytt ble kjent med Emma Noor Løvslett gjennom talentkonkurransen Idol, der hun har utmerket seg med både sangstemme og en god dose sjarm.

Gladjenta fra Bryne ble så elev på Stavanger katedralskoles musikklinje. Hun har blitt tildelt kulturskolestipendet og drømmestipendet. Emma Noor med sin allsidighet passer både til et ungt og et voksent publikum.

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagram