Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Firewoodisland

Etablert/født: 2010

Forvent oppløftende melodier, gledelig hopping, hypnotiserende historier, fortryllende låter og en spennende fusjon av uvanlige instrumenter. Kreativitet og kunstnerisk talent er bålet Firewoodisland danser rundt.

Firewoodisland henter inspirasjon fra alt som går, kryper, fly, svømmer og sklir De er påvirket av tradisjonell folkemusikk fra Wales og Norge. Med smittsomme vokalharmonier, marsj takter, og et lydbilde dekorert med små organiske detaljer, beskriver de seg selv med tre ord: Celtic Viking Music.

I løpet av de søvnige høstmånedene i 2010,satte Stian Vedøy, en etterkommer av vikingene, seil i sitt langskip for å ta fatt til kysten av Cardiff, South Wales. Nye land og legender inspirerte ham snart til å begynne sin reise med et soloprosjekt.

Med en sped begynnelse i lokale klubber rundt South Wales, økte musikken i popularitet, og prosjektet utviklet seg til å bli en gruppe dedikerte musikere som satte pris på sjansen til å spille sammen. De dro på turné over hele Storbritannia og Norge, og har gitt ut sin debut EP ILD som har trukket en global interesse.Bandet har nå base i Bristol, og er for øyeblikket en duo.

Medlemmer:
Stian Vedøy, Abi Newbould,

Tidligere:

Stephen Allen, Rowan Blake

Opplev musikken

SpotifyYoutubeFacebookInstagramTwitter X

Bildegalleri

Kilder