Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Hans Olaf Myrvang er en ildsjel innen norsk undergrunnsmusikk.

Myrvang lyttet til å begynne med for det meste på listepop/elektronisk musikk, men ble etter hvert introdusert for punkens verden. I en alder av 23 år prøvde han seg på gitar, men endte opp som bassist i metalbandbandet Soon To Be Forgotten. Han gikk deretter over til pop-punk bandet Krang's Android Body, som senere utviklet seg til Rank N' File. Da dette bandet tok slutt, ble emo-gruppen Great Leap Forward startet opp. Men siden dette ikke funket helt for medlemmene, forvandlet de seg til hardcore bandet Drink Your Poison.

Hans Olaf var senere med på å starte hardcore/crustbandet Agenda, som kom med noen utgivelser. Under denne perioden startet de opp Siloen Booking, som etter hvert gikk over til å holde konserter på Checkpoint Charlie. Agenda ble satt på vent i 2014, men har siden gjenoppstått. Myrvang er med på å booke band til flere arrangementer, bl.a. Tunghørt – festivalen.

Myrvang og andre i Siloen Booking-gjengen dannet Avast i 2015. Han ble også en del av prosjektet NAG. På et tidspunkt i 2014 startet han opp plateselskapet «The Mind is Everything Records». Han spiller ellers i julepunk-bandet Markens Hyrder.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙