Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Av rock'n'roll fans for rock'n'roll fans!

Fra asken av Norges 3. beste alt. country-rock band, Tumbleweed kom Juno Green.

Juno Green's debut album Up And Down With Juno Green ble utgitt på 180 grams kvalitets-vinyl høsten 2010.

Den følelsen.
Husker du den følelsen? Den følelsen du fikk av god rock? I over 20 år har sangskriver og gitarist Rolf Gjesdal hatt den følelsen. Den følelsen han fikk da han hørte morens Elvis plater og, om mulig, enda mer da han fikk sin første Stones kassett av onkelen.Den følelsen du får av god rock.Det er den følelsen Juno Green handler om.

Erfarne musikkelskere vil kunne spore noen hint av inspirerte tyverier fra rockehistorien,men her er det snakk om videreføring av ekte rock'n'roll og alt det medfører av skeivhet og livefølelse, ikke trendy fantasiløs kopiering.

Med sin til tider vindskjeve, maniske gitarspilling og sjelfulle synging er sangskriver Gjesdal ute etter kontakt. Dette er til deg. Gode, positive sanger om drømmer, musikk, brennende skjegg og omdet å aldri gi opp.Få tilbake troen på musikken.

Up And Down With Juno Green er spilt inn old school. Mennesker samlet i et rom, rett til bånd.
Ingen computere, ingen klipping, liming og fiksing langt forbi det perfekte.Alt var ikke bedre før, men lyden og feelingen på Exile On Main Street, Harvest, Electric Warrior og American Beauty var vel ikke så verstEn dæsj blues, en smule country, litt gospel og mye rock'n'roll.Nå er lyden og «feelingen» tilbake. Skeiv og god analog rock. Ny musikk, tidløs lyd.

Juno Green løfter fakkelen høyt:
Gode sanger spilt av gode musikere i et fett analogt studio.Mastret og kuttet direkte til kobber (vinylmaster, DMM) i legendariske Abbey Road.100% analogt..

Det høres enkelt nok ut, men dette er den lange veien.Juno Green har evnen, Juno Green har viljen.Få tilbake troen på musikken.

Jakten på følelsen er i gang. Du er herved invitert.

Live består Juno Green av:
Rolf Gjesdal: vokal, gitar
Togga: gitar, piano, vokal, div.
Eivind Hodne: bass, vokal
Erik Rønli: trommer

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙