Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Kristina Rusdal

Etablert/født: 2001

Musiker Kristina Rasmila Larsen Rusdal fra Sandnes fikk tidlig en interesse for musikk.

Kristina Rusdal begynte i barnekor for en kort periode, hvor hun ble introdusert for musikkens verden. I 3 klasse begynte Kristina å spille fiolin, og spilte i flere korps via kulturskolen i Sandnes.

I 7. klasse begynte Kristina Rusdal å ta pianotimer, før hun vendte interessen mot gitaren, som vakte frem en stor lidenskap.

Kristina begynte på musikklinja ved Vågen med el gitar som hovedinstrument, hvor hun fikk tildelt ekstrapoeng for sine ferdigheter. He fikk hun oppleve et godt miljø, erfaring med studio og livespilling og musikalsk utvikling. I løpet av denne perioden ble hun med i Unge Spor som musiker på flere instrumenter. Her spilte Kristina i cover og musikalband. Her fikk hun mange jobber, og kunne spille alt fra pop/rock til taffeljazz.

Kristina spilte også i bandet Funk Hunk, som lagde materiale selv. De spilte blant annet på Folken og Undergrunnsfestivalen.

Kristina går nå på rockelinja ved Trøndertun Folkehøgskole. Selv om rock er favorittsjangeren, er hun glad i flere stilarter, og prøver seg innen flere landskap