Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Leanda Klingsheim

Etablert/født: 1998

Leanda Klingsheim er en ung artist fra Stavanger.

Leanda er nok best kjent som en av deltakerne i serien My Camp Rock som gikk på Disney Channel høsten 2009.Hun ble plukket ut etter 1000 innsendte bidrag & 15 stk på slutt-audition i Oslo, som en av de to som skulle representere Norge i den Scandinaviske finalen.
Serien var på 7 episoder.

Juli 2010 var hun igjen aktuell i en ny Disney produksjon, denne gang som gjest i Hannah Montana Spotlight på Disneychannel. Som gjest ble hun intervjuet og sang "Lets go Crazy" fra Hannah Montana sammen med Erik Rapp og Molly Sandén.

I august 2008 vant hun Talentjakten, en stor konkurranse i regi av P4, Universal Music, Piraya Music og Barnefestivalen på Kalvøya.
Premien var å få en sang på Hits for kids 20.Henning Hoel Eriksen lagde en sang spesielt til henne, som heter Back to School.Royal Picture står bak musikkvideoen til sangen.

Leanda var også med på Julehits for Kids 2008, hvor hun sang ”Rudolf er rød på nesen”

Til tross for Leanda's unge alder, ble Back to School valgt til å bidra på Norsk Artistforbunds årlige Midem CD i 2008.

Leanda elsker sang, dans og teater, og bruker mye av fritiden sin på dette. Hun går på Showskole, barneteater, synger i kor, spiller piano, og har også begynt å ta sangtimer.

Leanda har vært med i flere lokale musikaler og teateroppsetninger i Stavanger, bl.a. Sound of Music, Arthur, og nå senest i "Juleeventyret", som ble spilt hele 6 ganger for fulle hus i Stavanger Konserthus i desember.

I mars 2011 var hun med i musikalen HONK i Sola Kulturhus. Musikalen var basert på "Den stygge andungen" og ble satt opp av Stavanger Kulturskole.

Mange norske tv-seere fikk nok også med seg Leanda og resten av laget til Sigvart Dagsland i "Det store korslaget" på TV 2 i 2012.

Vinteren 2013 ble hun kontaktet av produsentene til "My Camp Rock" som ikke hadde glemt Stavangerjenta fra 2009. De lurte på om hun var interessert i å sende inn en auditionvideo til en ny sommerserie som skulle komme på Disney Channel.Klingsheim skulkle da ledet et program som baserte seg på barne- og ungdomsserien "Violetta" .

I 2015 deltok hun på "The Voice"

Lenker

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙