Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Loveguns er en uhøytidelig, allsidig og sjangeruavhengig duo som består av Aina Beckstrøm Heiland og Kjell-Are Heiland fra Moi. De leverer et friskt, humørspredende og inkluderende show med et meget bredt og variert coverlåt-repertoar som tilpasses det aktuelle publikum.

Loveguns er hovedsaklig en coverduo men har utgitt 2 egenproduserte album innenfor pop-sjangeren på Normann Records,Singback Supershow (2008) og City Of Light (2009).

Begge har allsidig musikalsk bakgrunn; Aina er skolert vokalist og har opptrådt
som solist i alt fra kirkelige sammenhenger til band, korps osv. Vokalmessig erfaring fra klassisk, salmer, musicals, jazz, pop & rock. Var vokalist i bandet Decade.

Kjell er også vokalist i Playboys og har som trommis vært innom mange sørlandsband, bl.a; Heltan, Panhead, Indre Grisefjorden Boogie Woogie Band & Luxus Leverpostei.

De putler stadig med egenskrevet musikk tiltenkt nye utgivelser med LoveGuns og andre prosjekter. Jobber sakte,men sikkert frem nye låter som slippes når de har noe fornuftig å komme med. Loveguns fikk i 2013 den store æren av å være vm-band i Viking-camp under Ski-VM i Val di Fiemme, Italia. Siste nytt er at de allerede er blitt bedt om å gjenta denne bedriften under VM i Falun, Sverige i 2015.

Bildegalleri

Lenker