Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Parlamentarisk Sodomi

Etablert/født: 2006

Enmanns grindcore-prosjekt

Norge 2006: En utrolig ekkel koalisjonsregjering bestående av usexy sentralistiske partier roter gjennom sitt ansvar med hjerneknusende hensynsløshet - ikke ulikt en beruset, spyende drittunges forsøk på å onanere - forlater befolkningen forbauset med trusler om fryktelig krig, tilintetgjorte spedbarn, kjedelig byråkrati og virkelig dårlig sex. I et forsøk på å rette opp disse eldendige forholdene, blir et grindcore band kalt Parlamentarisk sodomi dannet, ikke bare for å refse skitne, mishandlede friheter, ikke bare for å administrere ekte norsk sodomi, men å forbedre fremtiden med usømmelig retorikk, politisk korrekte powerakkorder og sæd vætede tillitløse stemmer.

Parlamentarisk Sodomi er et veldig vagt organisert lobbyistisk gerilja omgitt av underlige myter og skjensel. Papirmøllen, bandets eneste medlem, vises sjelden offentlig, hvis så vanligvis for å kaste dildoer og pornografiske manifester på lokale politikere. Svært ambisiøs, har denne syke mannen tatt det på seg å tilsmusse og redefinere selve grunnlaget for parlamentarisme, stemmegivning, frihet og rumpesex.

Hippiene, poetene, filosofene, statsvitenskap studentene og drankerne som utgjør Parlamentarisk Sodomi sin fanbase venter på bandets neste utgivelse. Fjorder, skoger og isbreer skjelver av frykt. Knus alle systemer på samme tid!

Se også: PSUDOKU, Brutal Blues, Ordrenekt

Opplev musikken

SpotifyYoutube