Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Sander Slettebø Grøsfjell er en skuespiller, sanger , komponist , konsertarrangør og musiker fra Bjerkreim.

Musikken har vært Sanders store lidenskap siden barneårene. Hovedinstrumentet er piano, men han er ellers selvlært innen gitar , bass og sang. Utøvende har han vært innom sjangere som pop, salmesang, lovsang-gospel, rock, musikal og folk, men hoved fordypningen er i klassisk musikk (klaver).

Grøsfjell startet opp men pianoundervisning i Sandnes januar 2009, deretter keyboardundervisning ved Bjerkreim kulturskole høsten samme år. Etter fire år der, gikk han over til å bli undervist i piano av Arne Bjerkreim. Her har Sander lært grunnleggende pianoteknikk samt både rytmisk/ besifring og klassisk musikk. I 2017 begynte han på opplæring under Jarl Sverre Grastveit ved Vågen Videregående Skole, med spesialisering innen klassisk utøving.

Fra januar 2013 til mai 2016 var Grøsfjell fast ansatt som musiker i Bjerkreim Barnekor. Han var Bjerkreim ungdomskors faste pianist fra 2015 til 2019, samt nestformann det siste året. I 2015 ble Sander medlem av Bjerkreim Kristelige Ungdomslags lovsangs team hvor han var fast medlem til 2019, derav 2018 til 2019 som lovsangsleder.

Sander har vært aktiv som sanger og musiker i flere av Bjerkreims kulturprosjekter. Han har jobbet på tilstelninger av Bjerkreim Brass Band, lokalforfatter Christoffer Songe. Grøsfjell har medvirket i tre av Bjerkreim Bygdekvinnelags oppsetninger , hvor to var som skuespiller, og et i 2015 som regissør, skuespiller, musikalsk ansvarlig og manusforfatter.

Våren 2019 begynte Grøsfjell som vikarorganist for ulike kirker. Han jobbet blant annet som vikar i Gudstjeneste for Metodistkirken i Stavanger i to måneder, og har videre gjort bryllup for Bjerkreim Kirke.

I 2019 startet han opp Grøsfjell Musikkforetak .Gjennom dette har Sander produsert kirkekonserter, rockekonserter og julekonserter. Han har under noen av disse medvirket som musikalsk utøver , arrangør og repetitør. Han har vært medlem av bandet Mephobia.