Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Sexteto del Scherzo

Etablert/født: 2012
Virksom: 2012

Sekstett fra Bergen og Haugesund --> Bergesund, med variert instrumentbruk og innovative melodiøse innslag.

Oktober 2012 ble Quinteto del Scherzo dannet. Navnet tyder "den spøkefulle kvintett". Kvintetten hadde noen opptredener på Bergen Private Gymnas, på de private huskonsertene. Siden de ikke hadde noen bassist gikk det ikke lang tid før de trengte hjelp for litt ekstra groove. De kontaktet bassisten Sindre Kvam, som takket ja, og etter øving fremførte kvintetten og den ensomme bassisten sangen "Life's Like a Ride".

Den 13. mars debuterte kvintetten utenfor skolen sine grenser og rocket på Det Akademiske Kvarter, fortsatt med gjesteopptreden av bassisten. Dagen etter skulle kvintetten spille på nok en huskonsert, men før konserten innviet Ola, bandets trommis, Sindre som fast bassist med et rituellt slag med trommestikken på skulderen. Dermed måtte navnet forandres fra kvintett til sekstett, og der ble navnet Sexteto del Scherzo dannet.

Sekstetten er nå i sving med å spille inn sanger og skrive nye låter som komponistene satser på blir godt mottatt. Det er mye humor blant bandet og lysten for å tulle seg under øvinger blir for stor noen ganger, men det er en seriøs undertone i de fleste sangene og sekstetten løser nok noen verdensproblemer under jammingene.

Medlemmer : Sindre Kvam (bass), Ola Berg Riser (slagverk), Brage Sæbø (fiolin, piano, backingvokal), Tore Eide Bordal (hovedvokal og piano), Olav Johan Ekblom (gitar) og Didrik Åsnes (fagott)

Lenker

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙