Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Smoking Moon Dandy

Etablert/født: 2007
Virksom: 2007

Smoking Moon Dandy Spiller låter komponert av artisten Hlynur Jøkulsson som har bodd i Stavanger i en årrekke. Bandets rock'n roll komp kan få andre band i regionen vise maken til.

Smoking Moon Dandy er et band som spiller låter komponert av den islandske artisten Hlynur Jøkulsson. Hlynur, eller "Lenny" som han også blir kalt har bodd og spilt i Stavanger regionen i en årrekke.

Sigfred Opheim er en bassist med lang fartstid og som har en særegen spillestil. David Schöne er trommeslageren fra Finnmark som også har etablert seg i Stavanger regionen. Sammen med bassist Sigfred Opheim skaper de et tungt og drivende rock'n roll komp få andre band i regionen kan vise maken til.

Hammond tonehjulorgler

Ivar Berg er bandets organist. Ivar spiller i all hovedsak hammond tonehjulsorgler og er formidler av en stolt tradisjon. Hammond orgelet har siden 50 tallet satt sitt sterke preg på populærmusikken i alle sjangre. Ivar har satt sin signatur på Smoking Moon Dandy, og er medvirkende til bandets unike sound.

Siden Smoking Moon Dandy ble etablert i 2007, har de vært rundt omkring på vestlandet og deler av sørlandet. I tillegg har de hatt besøk av diverse "gjesteartister" som f.eks Lars Rune "Rebbe" Rebbestad.

Bildegalleri