Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Stavanger Musikkskole

Stavanger Musikkskole er en privat musikkskole for folk i alle aldre.

​Stavanger Musikkskole er sammen med Sandnes Musikkskole, Rogalands største private tilbud innen musikkundervisning og instrumentopplæring.

De har lang og bred erfaring innen musikkundervisning. Skolen ønsker å tilby instrumentopplæring for alle i alle aldre. Lærerne setter en høy undervisningsstandard for alle elever hvor tilretteleggelse, engasjement og kreativitet er viktige stikkord.

De er stolte av å kunne tilby lokalmiljøet opplæring i utvalgte instrumenter og ikke minst bidra til det voksende musikkmiljøet i Stavanger og Sandnes kommune med musikkskolen i Stavanger, samt over lærerstaben der målet er å kunne sørge for at elever ønsker å fortsette år etter år.

Undervisningen vil bli tilrettelagt den enkelte elev hvor mål er å gi, men også få tilbake fra dem. Motivasjon og engasjement er en viktig del av enhver undervisning. Dette målet nås gjennom nøye tilrettelagte timer med elevens egne ønsker i sentrum, engasjerte og positive lærere samt jule- og sommerkonserter i Sandnes Kulturhus hvor elevene vil få muligheten til å prøve seg på en skikkelig scene.

Stavanger Musikkskole er åpen for alle. Voksne og barn. Nybegynnere og profesjonelle. Undervisningen pågår på ettermiddagstid fra kl.14:00-21:00 i moderne og nye lokaler i Stavanger

Lenker

Kilder