Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Suncraft

Etablert/født: 2017

Suncraft ble dannet i Trondheim i 2017 over en felles fascinasjon for 90-talls stoner rock og doom metal Er nå basert i Oslo. En fuzzkvartett for den nye generasjonen med en forkjærlighet for det tradisjonelle.Vokalist/bassist er fra Stavanger.

Suncraft har fra ganske tidlig av vist seg som en kraftleksjon i effektivitet. De gjorde sin scenedebut i Trondheim tidlig 2018 og ble straks valgt ut til å spille ved bransjefestivalen Trondheim Calling, hvor responsen var overveldende. Med bakgrunn fra blant annet stoner, doom og punk har kvartetten formet et lydbilde som både omfavner sjangerens enkelhet, men også dens voldelige råskap. Fuzzpedaler skal sendes til reparasjon og røramper presses til bristepunktet før sceneteppet faller.

Med et tekstunivers som brer seg over en rekke forskjellige solsystemer fanger Suncraft lytterens oppmerksomhet med et klart glimt i øyet. Tilbakelente tekster akkompagnert med dynamiske, energiske riff har blitt en merkevare for oss. Gruppen kan bre godt ut om sine inspirasjonskilder som blant annet Truckfighters, Fu Manchu, Clutch, Elder og Dozer, men velger heller å vise det på sin helt egen atmosfæriske måte ovenfor et samlet publikum.

Suncraft er:
Rasmus Skage Jensen (Vokal/Bass)
Sigurd Grøtan (Gitar)
Vebjørn Rindal Krogstad (Gitar)
Tobias Paulsen (Trommer)

Opplev musikken

SpotifyFacebookInstagram

Verdt å sjekke ut