Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Trenchtown var et melodiøst, grungeinspirert hardrockband fra Klepp/Sandnes.

Trenchtown var svært produktive når det gjaldt å lage låtmateriale. Stilen ble beskrevet som en blanding mellom REM OG Live, med røtter i grønsj.

Trenchtown hadde sin livedebut som oppvarmingsband for Skambankt på Kick under Jærnåttå 2005. Bandet, som hadde startet som et hobbyprosjekt av bassist Løge, fikk stor oppmerksomhet etter dette. Blant annet fikk de spillejobb i Nord-Irland.

Dette året spilte Trenchtown også inn en demo hos Inge Riska (produsent for Ingenting, Morten Abel, Sissel Kyrkjebø), som viste stor begeistring for bandet. De varmet også opp for Thulsa Doom på Tribute og Animal Alpha på Folken. Grungebandet opparbeidet seg raskt renommé for å holde gode liveopptredener.

Også i 2005, var det noen som brøt seg inn i øvingslokalet Trenchtown delte sammen med Caernimonium i Stavangers østre bydel, og stjal mye kostbart utstyr.

Trenchtown fikk seg en manager i Sølve Friestad. I 2006 varmet grungebandet opp for Scorpions på Jærnåttå.

I mars 2007 holdt Trenchtown sin releasekonsert på Checkpoint Charlie. Samme år deltok de i DEMO-konkurransen. Trenchtown fikk stor oppmerksomhet på nettet, som Youtube og Myspace. Dette året spilte de inn en video til sangen «Tendencies of the weak».Sangen tar for seg en historie om angst og depresjon.

Trenchtown var :

John Roger Kristiansen-vokal
Stein Erik Aulie-gitar
Geir Eide-bass- erstattet Løge
Morten Tjelta-trommer-erstattet Knutsen
Arild Løge-bass

Geir Knutsen-trommer

Bildegalleri

Kilder

Jærbladet

Stavanger Aftenblad

Sandnesposten

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙