Vi mistet tilkoblingen, vennligst vent mens vi forsøker å koble til på ny.
Rogalyd logo

Trine Uthaug

Etablert/født: 1999

Popsanger fra Egersund.

Trine Uthaug er en ung artist fra Egersund. I likhet med andre jenter og barn flest har hun vært aktiv på flere områder men hun har fått markere seg spesielt godt i lokalmiljøet som artist de siste årene. Hun hadde sin første opptreden med publikum som 5-åring og siden har det bare ballet på seg. Trine har deltatt med sin sang på ulike arrangementer og festivaler. Hvor hun har begeistret jevnaldrende og voksne publikumer. Hun har villig stilt opp på lokale og regionale arrangement som Barnas Festival, Juniorfestivaler, Okka Festival, 17. mai arrangement, bryllup og høytidelig avduking av minnestatue etter terroren 22. juli 2011 for å nevne noe.

I 2007 utga Trine med hjelp fra familien barneplaten «Tenker på deg».( er tilgjengelig på Itunes og Spotify ) Trines mamma hadde forfattet tekstene og melodiene til plata. Trine har også fått muligheten til å utvikle sitt talent som elev ved Kulturskolen gjennom mange år. Hun har fått delta i UKM to ganger og gått videre til fylkesmønstringen begge gangene.

Over en tid har hun hatt en drøm om å få spille inn ny plate og med familien som støttespillere har de gjennom et samarbeid med bryneartisten Ovi Jacobsen fått realisere hennes ønsker i et studio i Romania. I utgangspunktet hadde Ovi blitt spurt om å være mentor for henne i forbindelse med en eventuell ny plateinnspilling. Det var bare det at Ovi ble så begeistret at han ønsket å hjelpe til med både innspilling og produksjon. Sangene som brukes er plukket ut fra Ovi’s nettverk i Norge og USA men plata innholder også Ovi's eget materiale. I studio dukket også Paula Selling opp i der hun var med å la bakgrunnsvokal på to av sangene til Trine. Platen slippes våren 2014. Selv om Trine er veldig ung oppleves hun som et fantastisk talent. Hun har et potensiale og hun er ambisiøs.

Kilder

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙